Miercuri, 24 Aprilie 2024
 • 9et
 • aqua-card
 • aqua-pentru
 • aqua-box
 • =1litru
 • x80bani

Cum lucrează

În Republica Moldova și, în special, în municipiul Chișinău calitatea apei reprezinta o mare problema.

AQUA Meldava – este soluția ideală de procurare a Apei Filtrate și Purificate.

 

În rezultatul studiilor realizate, consumatorii apei filtrate și purificate, cu vînzare în buteliile cumpărătorilor sunt persoanele cu venituri mici și mijlocii.   

Anume din acest motiv, AQUA Meldava este și un proiect social, de asigurare cu apă filtrată și purificată a populației care, din motivul veniturilor joase, nu au posibilitate să procure apă imbuteliată. Prețul mic nicidecum nu înseamnă și o calitate joasă.

 

Cea mai mare parte din prețul apei îmbuteliate o constituie prețul buteliei, dar și cheltuielile de îmbuteliere și de transportare.

 

Avantajul Apei Filtrate și Purificate, cu vânzare în butelia consumatorului este faptul că, cumpărătorul nu achită prețul ambalajului, prețul căreia este, uneori, chiar mai mare decât prețul apei. Stațiile de Filtrare și Purificare a Apei AQUA Medava sunt simplificate în utilizare – fiecare persoană își poate procura 24 ore din 24 cantitatea dorită de apă filtrată și purificată, la un preț accesibil chiar lîngă locuința saStațiile AQUA Meldava se instalează în stațiile PECO (stațiile de vânzare carburanți) dar și în magazinele de cartier, toate apropiate de aglomerațiile urbane de blocuri locative.

 

La fiecare loc de amplasare se pot procura Jetoane AQUA Meldava , Carduri AQUA Meldava Card și butelii cu un volum de 5 litri, în cazul dacă consumatorul nu are butelia proprie.

 

Stațiile de Filtrare și Purificare a Apei AQUA Meldava sunt amplasate în toate sectoarele municipiilor Chișinău și Bălți. Acum se poate afirma cert ca sursa de Apă filtrată și Purificată a Apei este chiar lîngă locuința Dumneavoastră. 

Aqua Meldava vine cu o tehnologie inovatoare în Republica Moldova în domeniul de filtrare și purificare a apei, aducindu-vă  fabrica de filtrare și purificare  lângă Dumneavoastră.

 

Statiile de Filtrare si Purificare a apei Aqua Meldava lucreaza 24/24 ore, și Vă oferă posibilitatea de a procura apă filtrată și purificată, începând cu cantități minime de 1 Litru ,  la un preț foarte accesibil începînd cu 95 BANI.

 

Aqua Meldava performează prin 9 etape de filtrare si purificare , apa trecând prin filtrele de particule, filtrele de nisip de cuarț  și filtrele de cărbune activat, finalizând cu procesul de Osmoză inversă, care este mai importanta etapă de purificare a apei, suplimentată cu funcțiile de Mineralizare, Ozonare și UV filtrare.

 

Tratarea apei prin procesul de Osmoză inversă   este un proces mecanic de filtrare, ce elimină peste 99 % din impuritățile organice și anorganice dizolvate în apă și peste 99 % din impuritățile biologice (bacterii și viruși) din apă.

 

Utilizând sistemul inovator de ozonare a recipientului, Dumneavoastră veți putea steriliza GRATUIT butelia, în care turnați apă filtrată și purificată, ori de căte ori veți veni după apă la stațiile Aqua Meldava.

 

Sterilizatoarele cu lămpi UV sunt special construite pentru a elimina din apă contaminările microbiologice prin iradierea apei cu raze ultraviolete. Aceste sterilizatoare elimină virușii, bacteriile, algele și ciupercile (în special Giardia lamblia și Cryptosporidium). Apa rezultată este curată din punct de vedere bacteriologic fără folosirea de substanțe chimice și fără a genera reziduri.

 

Stațiile de purificare și filtrare a apei Aqua MELDAVA Vă oferă:

·         Posibilitate de procurare NON STOP a apei filtrate și purificate

·         Sterilizare GRATUITĂ a buteliei Dumneavoastră

·         Apa filtrata si purificata in  9 ETAPE  

·         Cel mai bun preț începînd cu 95 BANI pentru 1 Litru de apă filtrată și purificată

·         Accesibilitate de amplasare lîngă locuința Dumneavoastră

 • Icon 01
 • Icon 01
 • Icon 01
 • Icon 04
 • linella
 • petrom
 • rompetrol
 • imc-market
 • lukoil
 • unimarket